mandag 11. april 2011

Didriks lille verden...


I dag har Didrik inntatt middagen på verandaen i deilig ettermiddagssol :) I det siste har han vært veldig opptatt av UT! Kikker ofte gjennom vindu på soverommet og ler, sitter på stellebordet og hamrer på ruta eller prøver å fikle med "låsen".... I barnehagen har han fått lov til å krype litt på bakken, og i dag fikk jeg hente verdens mest møkkete lille gutt :) Men Blid som ei sol, og mamma fikk en gjørmete suss. *Smeeeelt* Sandete og fine dro vi hjem og inntok verandaen for middag og middagshvil i sola :) Ingen sak når en kan sitte på Solbakken og føle at en ser utover hele verden...

Tipper det føles sånn for minstemann, inntil nå har han jo vært på gulvet inne eller i vogna eller i akebrettet, og litt i bærebeisen. Nå er nysgjerrigheten og mobiliteten kommet, og han kan utforske verden på egenhånd. Utforskertrangen er i alle fall stooor, kanskje litt vel stor innimellom. Men det er vel et sunnhetstegn :) Som jeg gleder meg til de små beina kan bære ham, slik at vi i enda større grad kan oppleve verden sammen!

Kunne ikke fått noen finere gave enn at barnet mitt blir glad i å være ute sånn som mammaen sin! Sammen skal vi erobre fjelltopper, vade i fjellbekker, fiske på stille vann, sove i lyngen og slite ut det ene paret med fjellstøvler etter det andre :) En ting er sikkert....for denne mammaen kan lykke ikke måles i kroner og øre! Opplevelser og livsnyteri er gode stikkord, og det er ingen tvil om at livet er HÆÆÆRLI!!

Didrik har i hvertfall ingen betenkeligheter med å fylle lungene med frisk luft, og kose seg ute...

Fra nå skal Didriks lille verden bare vokse :)



4 kommentarer:

  1. Heia Didrik =)
    Isak gleder seg til å ta deg med på fjelltopper og kjøre telemark nedover bratte fjellvegger i årene som kommer!!

    SvarSlett
  2. Det gleder Didrik seg til også!! De skulle jo vært reklamekampanjen til Vossatassar ;)

    SvarSlett
  3. Ja, burde jo kunne greid å få til en avtale der..Vi får få på dem litt Vossatassar klær og knipse bilder og sende inn ;) Hehehe.. Kanskje de har en lysende modellfremtid i møte!!

    SvarSlett
  4. Da var det jammen godt han fikk sko til bursdagen sin .... neste gang blir det fjellsko:))

    SvarSlett